Medewerkers-in-gesprek

Heb jij ambitie om het leidend talent van de toekomst te zijn?

Zie jij het zitten om een sleutelpositie te vervullen bij een multinational, familiebedrijf, private equity of scale-up? Lees dan in dit artikel wat People Select voor jou kan betekenen. Dit bureau specialiseert zich in het samenbrengen van talent en posities tot C-level niveau, voor het spelen van een strategische rol binnen een organisatie als interim of een vaste aanstelling.

Een groot netwerk

People Select bestaat al sinds 1995 en hebben gedurende deze tijd goede relaties kunnen opbouwen met gerenommeerde bedrijven. Ze hechten waarde aan een duurzame match, waarbij ze bemiddelen tussen opdrachtgever en kandidaat voor het vinden van de perfecte combinatie. People Select heeft inmiddels dus een groot netwerk van partners waarmee ze samenwerken, in de commerciële sector, FMCG, (r)etail en consumer goods. Als executive search bureau bieden ze vacatures aan bij bekende bedrijven zoals Storck, Hero, Hak, Almhof en Bol.com. Er zijn posities te vinden op ieder niveau, dus ook voor young professionals en starters.

C-level executives

Niet alle vacatures die People Select aanbieden zijn te vinden op hun site, met name de c-level executives rollen worden niet online gepubliceerd. Dankzij hun exclusiviteit met deze opdrachtgevers biedt People Select kansen aan die je nergens anders zal vinden. Het persoonlijke contact van People Select met deze opdrachtgevers zorgt ervoor dat ze precies kunnen aangeven of jij een goede fit bent voor een bepaalde functie, zodat je terechtkomt in een bedrijfscultuur die bij jou past en waar je jouw vakkennis optimaal kan inzetten.

Het team van People Select

Aan de basis van People Select staat een team van consultants met ieder een eigen netwerk, specialisatie en werkervaring, van hospitality tot psychologie. Je kunt direct contact opnemen met een consultant van People Select als je vragen hebt over een bepaalde vacature, of als je op zoek bent naar een specifieke positie. Het bedrijf is ook op zoek naar nieuwe teamleden met ambitie om hun eigen team te ondersteunen en deze consultant vacatures zijn tevens te vinden op hun site.

Wat anderen van People Select vinden

People Select heeft inmiddels heel wat belangrijke posities mogen vervullen bij kleine en grote ondernemingen in Nederland. Om hun klanten te voorzien van het beste talent, is het noodzaak om ook het talent zelf zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het sollicitatieproces. Dit is iets wat naar voren komt in de testimonials van ambitieuze mensen die via dit recruitmentbureau hun droombaan hebben gevonden. Denk aan het vinden van de rol die daadwerkelijk bij je past, hulp bij de voorbereiding op sollicitatiegesprekken, persoonlijke begeleiding, en het verkrijgen van een beter inzicht in een bepaalde functie en de bedrijfscultuur. Een ander positief punt dat duidelijk naar voren komt in testimonials over People Select, is dat langdurige relaties erg belangrijk zijn. Waardoor je ook na het vervullen van een positie kunt rekenen op ondersteuning, wat dus niet alleen geldt voor de opdrachtgever maar ook voor jou als kandidaat.

Informatie