werknemer-met-tas

Goedemensen zorgt voor een perfecte match tussen opdrachtgever en talent

Goedemensen is een advies- en projectenorganisatie, die het net een beetje anders aanpakken. Zo kunnen opdrachtgevers profiteren van de beste projectprofessionals, terwijl jij als werknemer de mogelijkheid krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen, in een positie waar je jouw innovatieve ideeën kwijt kunt. Bij Goedemensen is er echter niet alleen aandacht voor carrière, maar ook voor ontwikkeling op het persoonlijke vlak. Hieronder een greep uit de expertises van Goedemensen:

Inkoop

Als inkoper ben je nooit uitgeleerd, ongeacht of je aan het werk gaat bij een private of publieke organisatie. Bij Goedemensen vind je niet alleen die ene geweldige inkoper vacature, ze helpen je ook met de voorbereiding op jouw nieuwe carrière. Het ontwikkelprogramma zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om diverse trainingen en coachings te volgen, die jou nog beter maken in waar je al goed in bent; het inkopen. Zo kun je je ontpoppen tot een deskundige inkoop consultant, die altijd de energie heeft om bij te leren. Als onderdeel van de familie van Goedemensen is ook jouw (mentale) gezondheid belangrijk en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan het vitaliteitsprogramma.

Inkoop vacatures

Veel van de inkoop vacatures bij Goedemensen richten zich op verduurzaming, want een positieve impact kunnen leveren op de maatschappij is iets dat iedereen een goed gevoel geeft. Denk aan het bijdragen aan een betere leefomgeving, maar ook het identificeren van risico’s, werken met budgetten, het oplossen van escalaties en het fungeren als sparringpartner. Er zit altijd wel een leuke baan bij als inkoper, waar zowel jij als de opdrachtgever(s) blij van worden.

Contractmanagement

Goedemensen projectprofessionals zijn nodig in verschillende expertises, en als onderdeel van ons contract management team is het jouw taak om opdrachtgevers te begeleiden. Denk aan het concreet registreren van contracten, maar ook aan het analyseren van prestaties en het ontwikkelen en verbeteren van relaties met leveranciers. 

Finance

Als financieel adviseur bij Goedemensen ga je aan de slag bij verschillende soorten organisaties, van gemeenten tot scholen en zorginstellingen. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met meerdere partijen, om zo een verschil te maken. Er is ook voldoende ruimte voor het opbouwen van een goede band met jouw collega’s, dankzij leuke activiteiten zoals een gezamenlijke lunch. 

Duurzaamheid

Als jij behoefte hebt om de wereld een stukje beter en leuker te maken, dan biedt Goedemensen meerdere kansen om dit op een concrete manier te doen. Bijvoorbeeld door het realiseren van verduurzaming bij woningcorporaties als projectleider, het verlagen van energielabels als projectcontroller, of door het vervullen van een rol binnen supply chain management.

Supply chain management

Duurzaamheid en procesmanagement zijn nauw met elkaar verbonden, zoals het behalen van minder verspilling. Als supply chain professional help jij bedrijven en organisaties efficiënter en kostenbesparender te werken. Bij Goedemensen ga je hiervoor aan de slag met verschillende opdrachten en kom je in aanraking met een scala van branches en bedrijven.

Informatie