werken-in-horeca

De leukste bijbaan op te gekke locaties

Als je op zoek bent naar een bijbaan voor naast je studie, naast een andere baan of voor in de vakanties dan is het natuurlijk fijn als je een baan kan vinden waarbij je zelf kan kiezen wanneer je werkt. Het is natuurlijk altijd heel fijn om wat extra geld te kunnen verdienen, maar wanneer je vast zit aan een bepaald aantal uren of aan een bedrijf dan kan het wel eens vervelend zijn omdat je hier aan vast zit. Daarom is het handig om een baan te vinden waarbij je zelf kan bepalen wanneer je werkt. Wil je meer weten over waar je een bijbaan kan vinden waarbij je zelf kan bepalen op welke te gekke locaties je werkt? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Een baan waarbij je zelf bepaald wanneer je werkt

Als je zelf wilt kiezen wanneer je werkt dan is werken bij Staffyou wellicht iets voor jou, hier kan je namelijk jezelf aanmelden op het online platform van Staffyou waar je allerlei verschillende klussen kan bekijken. Hier kan je jezelf dan aanmelden voor verschillende shifts en zo kan je zelf bepalen wanneer je werkt en ook zelfs hoe laat je werkt. Je bent niet verplicht om een vast aantal uren te werken, je mag het echt helemaal zelf bepalen. Dit is dan ook handig naast bijvoorbeeld je studie, zo kan je extra werken in rustige periodes en extra werken in drukke periodes.

Werken op gave evenementen

Naast dat je bij Staffyou zelf kan kiezen wanneer je werkt, kan je ook zelf kiezen waar je werkt. Zo kan je op een hoop leuke locaties werken, die een hoop afwisseling bieden. Zo kan je achter de bar staan in de Kuip, in de horeca werken bij Diergaarde Blijdorp en ook kan je in de bediening bij Dudok. Daarnaast kan je ook werken op verschillende festivals, dus dan heb je en werk en een feestje. Op die manier kan je het werken combineren met dingen die je leuk vind om te doen.

Aan de slag bij Staffyou

Naast het kiezen van je locaties en van de momenten waarop je wilt werken krijg je ook meteen te zien wat je uurloon is bij je dienst. Ga aan de slag als Staffer als deze bijbaan jou als muziek in de oren klinkt en schrijf je in op de website van Staffyou.

Informatie