Bowork bedrijfspand

Bowork Safety Shoes & Workwear

Bowork Safety Shoes & Workwear, onder leiding van Pieter Vermeer, is een gevestigd familiebedrijf dat gespecialiseerd is in persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals werkschoenen, werkkleding en handschoenen. De focus ligt op het bieden van kwalitatieve, gecertificeerde producten die voldoen aan de strenge eisen van de Arbowet, maar met een modern en modieus tintje.

Fysieke winkel in Spakenburg

De winkel, gelegen aan de rand van Spakenburg, onderscheidt zich door een breed scala aan kleding en schoeisel aan te bieden die zowel functioneel als stijlvol zijn. De evolutie van werkkleding en streetwear heeft geleid tot een overlapping in ontwerpen, waarbij het verschil voornamelijk ligt in de gebruikte materialen. Workwear maakt vaak gebruik van robuustere en veiligere materialen, terwijl streetwear meer op comfort en esthetiek gericht is.

Top merken 

Het bedrijf bedient diverse klanten, waaronder zzp’ers, grote bedrijven en particulieren, en breidt zich zelfs uit naar een online markt met een webshop. De beschikbaarheid van verschillende maten en stijlen voor zowel mannen als vrouwen is een onderscheidende factor. Merken zoals Blaklader, Tricorp, Mascot en het eigen merk Bowork zijn prominent aanwezig in het assortiment.

Vacatures voor in onze werkkleding winkel

Bowork heeft momenteel vacatures openstaan voor een winkel/webshop medewerker en een collectiemanager voor de werkkledingafdeling. De collectiemanager zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de collectie, het volgen van modetrends en het onderhouden van contacten met leveranciers. Deze rol vereist affiniteit met mode, ervaring in verkoop en een scherp oog voor de marktvraag. Naast het managen van de collectie zal deze persoon ook actief zijn in de verkoop en klantinteractie, om de wensen van de markt beter te begrijpen.

De werksfeer bij Bowork is informeel, met een team van ongeveer 15 medewerkers die parttime werken. Pieter Vermeer benadrukt het belang van een goede werkomgeving en de betrokkenheid van alle medewerkers bij de verschillende taken, van webshopbeheer tot orderverwerking en klantenservice.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de vacatures bij Bowork Safety Shoes & Workwear, vooral die van collectiemanager en winkel/webshop medewerker, worden aangemoedigd om hun ervaring in de mode- en verkoopsector te benadrukken, gezien de verschuiving naar meer modieuze workwear en de noodzaak om in te spelen op de laatste trends binnen het assortiment van het bedrijf.

Informatie