Euro-budget

4 tips om slim met je opleidingsbudget om te gaan

Jouw opleidingsbudget beheren en hiermee leren omgaan kan een ware uitdaging zijn. Bij MyCademy.com kun je heel veel leren als je een onderneming hebt wat betreft administratieve skills en financiële skills. Je kunt slim zijn door geld uit te sparen door een methode te vinden om hier mee om te kunnen gaan en de juiste opleidingsinstituten te kiezen. Met deze vier slimme tips kun je goed besparen op opleidingsgeld voor je personeel.

Tip 1: Zorg voor ervoor dat je een plan samenstelt

Als je met jouw bedrijf investeert in opleiding voor je personeel moet je wel weten waar je dat geld in steekt. Om niet onnodig veel geld te steken in training kun je keuzes maken door selectief te zijn. Met MyCademy.com kies je dus opleidingen die perfect aansluiten bij jouw onderneming en hoef je niet zelf opzoek te gaan naar opleiders. De juiste keuze kun je maken door zelf een plan samen te stellen over het opleiden van je personeel. Hierbij kun je denken aan frequentie van trainingen, op welke locaties deze worden gegeven en hoe groot de groepen per keer zijn die de opleiding volgen. Ook kun je besluiten of je personeel betaald voor de training of dat ze zelf een bijdrage leveren. 

Tip 2: Opleidingsadvies krijgen dat is afgestemd op jouw onderneming

Bij MyCademy kun je adviezen krijgen over welke trainingen geschikt zijn en hoe je geld uitspaart. Kies voor communicatie kits en leer alles over hoe systemen werken en hoe je ze zo goedkoop mogelijk in je bedrijf kunt integreren. Hoe soepeler alles verloopt hoe minder eigen werk, hoe minder kosten je kwijt bent aan het opzetten van opleidingen en trainingen. Door alles uit het budget te halen zodat het personeel goed wordt getraind kun je ook leren om te besparen. 

Tip 3: Kies voor een systeem zodat je overzicht bewaard

Kiezen voor een gezamenlijk systeem om opleidingsbudgetten te beheren scheelt administratieve rompslomp en scheelt daarbij tijd en geld. Een systeem bewaard overzicht en je kunt in dit systeem alles doen om opleidingen in te zetten en deze financieel te beheren. Ook kun je studieovereenkomsten beheren en alle facturen in een systeem inkijken.

Tip 4: Geef alles uit handen door de opleiding intermediair

Hoe minder je zelf hoeft te doen, hoe minder tijd je maakt en hoe minder geld je kwijt bent aan onnodig extra veel werk. Bij opleidingskeuze kun je alles uit handen geven. Tevens geeft MyCademy ook korting op inkoop van diverse opleiders voor bedrijven en zijn ze aangesloten bij meer dan 120 aanbieders voor elke sector.

Informatie